INFORMACIJE O KUPNJI

Dostupnost: Republika Hrvatska
Cijena: 35 kn za narudžbe

Usluga se obavlja putem vodećih dostavnih službi u RH. Uređaji/artikli koji su dostupni na centralnom skladištu ili u  fizičkim poslovnicama, stižu za 2-10 radnih dana, a za artikle koji su dostupni isključivo na skladištu dobavljača, te za adrese isporuka na otocima i u dubrovačkom području, rok isporuke može biti produljen do 10 radnih dana.

Navedeni rokovi isporuke ne vrijede za artikle na kojima je ispod naziva naveden drugačiji rok, i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Subote, nedjelje i praznici se ne računaju u rokove isporuka. Dostava nije moguća za slabo naseljena područja i za područja koja nisu pokrivena dostavnim službama.

Na naslovnici će vas dočekati ponude iz akcija i naše preporuke za kupnju.  Pretraživati proizvode na našoj stranici možete na dva načina. Jedan je da kliknete na kategoriju proizvoda u glavnom izborniku.
Drugi način je da u polje za pretraživanje upišete ključnu riječ za proizvod koji tražite. Klikom na gumb “Traži”, prikazat će vam se rezultati za upisanu ključnu riječ.

Odaberite željeni proizvod i kliknite na dodaj u košaricu.

Dostava na željenu adresu se redovno naplaćuje po iznosu webshop narudžbe

Prilikom završetka vaše narudžbe, račun će stići na e-mail adresu koju ste naveli prilikom kupovine.

Na stranicama Žica Žalac pronaći ćete detaljan opis svakog proizvoda sa svim karakteristikama, naznakom o njegovoj raspoloživosti te ostalim podacima.

Kupnjom na web stranicama Žica Žalac birate proizvode iz udobnosti svog naslonjača, sami birate kada želite da vam se kupljeni proizvodi dostave i koji vam način plaćanja najviše odgovora, beskamatno kartično plaćanje, ono putem opće uplatnice, virmanski ili gotovinski prilikom preuzimanja pošiljke izravno dostavljaču.

INFORMACIJE O PLAĆANJU

Trgovina Žica Žalac naplaćuje iznos koje naveden na vašem računu po završetku kupovine. Vi ćete transakciju vidjeti zavisno o poslovanju Vaše banke.

Plaćanje pouzećem omogućava Vam da iznos narudžbe platite prilikom dostave na adresu koju ste naveli kao adresu dostave.

Uplatu možete izvršiti isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke.

Nije moguće osobno preuzeti narudžbu na skladištu i tamo izvršiti uplatu. Ukoliko primatelj nije bio u mogućnosti primiti pošiljku na adresi dostave, dostavljač će ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke.

Prilikom plaćanja na našem web prodajnom mjestu koristite moderan i pouzdan sustav za prihvat platnih kartica na Internetu. Sustav omogućava zaštitu i povjerljivost Vaših podataka upotrebom Secure Socket Layer (SSL) protokla sa 128-bitnom enkripcijom podataka. Podaci o plaćanju  prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu čime je omogućen siguran prijenos informacija.

Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici, niti pohranjuje brojeve kartica. Za opciju spremanja kartičnih podataka koju Vam omogućavamo s ciljem pojednostavljenja budućih kupnji sustav Vaše podatke (ime, prezime, datum isteka kartice i broj kartice) pohranjuje sukladno najvišem sigurnosnom standardu industrije platnih kartica – PCI DSS Level 1 koji je propisan od strane vodećih kartičnih kuća (Visa Inc., MasterCard, American Express, Discover Financial Services i JCB International) .